About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Monday, March 28, 2011

hang in the blog

blog aq ni da 5 bulan da nan aq... umm... aq tataw la ape best nye blog ni.. maybe bole jadi sahabat yang aq bole karang ape aq nak ngarot?? heee~ kebnyakan sal dri aq an... ummm,, aq bukan nak promo blog sendiri. tp,, kali ni,, aq nak share kat kowang.. yang kekadang,, aq suke nyinggah blog orang len jgak n mlepak kat sane... bace dari awal sampai lebam abes!! sronok aw.. cz ite taw ape yang terjadi yang sampai dowg wat entri ue... mesti something yang memorable wat dowg... 

ni antare blog yang aq slalu singah..

  1. echalicious.blogspot.com -ni blog kakak aq... aq mang suke singgah melepak kat blog die dari dulu ag..
  2. peliks.blogspot.com -aq ta knl die even ta pnh jmp... tp aq ske tgk die... isu yang die wat mang sronok utk di bace
  3. http://www.secretmagicboard.blogspot.com/ - ni kawan aq.. amer name die.. die sgt rajen update,,, content lam blog die pon best.
  4. http://xtawula.blogspot.com/ - ni blog kawan aq gak... name die sara tp aq pgl ketom... die hanye update law mende ue penting sahaje ok..
  5. http://sumojunior.blogspot.com/ -her name is momo.. heee~ die ni sgt comel ok!
  6. fiffysenget.blogspot.com - ni fiffy nye,, aq suke cz aq tlg die watkan blog die yang ni... heeee~
  7. http://ismizamyra.blogspot.com/ - ni mira.. awek abe.
  8. http://wwwbarbieworld.blogspot.com/ - ni syida.. she's my roomate dulu...
  9. http://www.sisoflurve-comel.blogspot.com/ -ni kawan mase zaman skola dulu sampai skarang,, name die ieqa... die sgt pentingkan frenship!
  10. http://opocotmakengkau.blogspot.com/-ha.. yang ni.. iz sayang die punye,,, jarang la masok blog die... cz die jarang update!! hehehe... (aq da masokkan blog kw ni r,, puas iz???) :p
ok...blog2 ni yang slalunye aq nyinggah utk membace... ahhh!!! plg ta lupe!!! ni lak antare video kat youtube yang aq slalu tgk... die adelah inianwarhadi and maria elena.. both of them was totally awesome!! best tgk video dowg... untuk kowang,, ni je la site yang aq slalu p jengah... ape ag??? jom jengok2 mereka??

=D


psst psst!!! sorry la law ade link blog korang yang aq ta masok kan,,, mayb cz jarang jengok blog kowg,,, sorry ye,,, btw,,, korg jengok2 la blog kawan aq yang sorang ni http://anggerekputeh.blogspot.com/ .. aq pgl die dea.. die membe aq kat kmj,,,  blog die best gak,,, rtu lupe nk ltak link die cz aq lupe ape link blog die,,, coe ye ck dea??? heeee~

5 comments:

myra said...

HAHHAHA.. mlu ckp awek abe.. grrr.. ckp je teman seperjuangan.. x pun teman pok pet pok pet.. huhu.. thxs gee!

no_answer said...

opocotmakengkau mane ???hahah :P

nurul fauziah said...

myra: hahahahha... btol ape??? heeee... jgn menidakkannye..ok???

iz: aq baru follow kw... so,, jarang tgk... wat la entri best2!! t aq singgah.. ok iz?

NDBJ said...

me??? sobsob

nurul fauziah said...

eh...eh... dea...
rtu nk litak link dea,,, tp lupe link dea... heee.... coe k

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...