About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Wednesday, April 20, 2011

flashback!




OK,,,kali ni aq nk bawak korang ke alam persekolahan aq dulu-dulu
ni sume kengkawan aq,,

*ade pict yang ilang. mn ntah aq ltak?? sorrie wei!!
=='




ni aq ngan bestie aq,, mase ni ktorg p City Square~




ni!!! best pict ever!!! hahaha~ 
*wan tertido mase dlm bs,, mase ni otw alek dr Batu Pahat


jangan terkezut!!! dulu aq Puteri Islam yaww~






ni pulak,, kawan baik Puteri Islam,, 
cz,, sarjen dorang yang ajar ktorang!! heee
tu yang jd rapat,,
ni budak2 PKBM


kalaw pict wan tak 'Cute' mang tak sah
ni aq snap je camera
padahal,, dak2 lain berlumbe2 nak amek pict die mase pakai helmet ni
cian~

ok ok.. ni ieqa n shah..
mase ni kat mcD..
kat jb tak silap..
mase ni nga maghrib kot cz baru alek dr Pontian


mamat 'jambu' ni,, Emi namenye,,
die mang menjadi buruan gadis2 skola mase tu,, tp..
bukan aq!!
^^





mase ni nga ari guru,,
ktorang kne handle,,


ni mase alek dr Batu Pahat,,
ramai2 amek pict!!


orang nga sebok-sebok stdy utk SPM,,
ktorang sdp je conteng dinding skola~ heee
bukan conteng sesaje,,
tp,, 
ktorg kan dak akaun,,
so,, kne la berkhidmat sket~




ni budak2 PKBM yang dapat p peringkat antarabangse!!

ni la ktorang,, law ade aktiviti pd waktu ptg,,
mst alek sesame!!



aq ngan nik,,
hee~
kat mcD ni,,
baru balik dr pontian ms ni


ni kls aq mase form 5..
ni da nk SPM da nih,,
*tgk si Wan tu!!!hahaha


ni kawan2 1kelas mase form5..
yang kat dpn ue,, cikgu Fizik aq!! En. Rosman namenye
n yang ag sorang tu,, teacher yang aja english
Mdm Celine Fernandez


dalam byk2,, aq plg suke yang ini
kononnye,, aq jadi rebutan!!!
tp,, ngan Wan!!
=='
hahaha.. comel gler!!!





pape pon,, aq sbenarnye rindu gler kat korang!!!
<3  <3  <3
moge persahabatan kite akan berkekalan!!
^^

7 comments:

nurul fauziah said...

nk masok kan byk2,, tp lembab lak internet,, ni dulu ye???

^^

no_answer said...

pergh !!!

kurus je kau dulu weyh ?

nurul fauziah said...

ko baru tw ke bro??? hahahaha~

no_answer said...

weyh , kau kene tag lagi

http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/04/ga-contest-polka-espadrilla.html

no_answer said...

sekali lagi anda ditag :D

http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/04/saya-suka-blog-saya-dan-dot-dot-dot.html

no_answer said...

kau kene tag lagi dol .
buad puisi :P

http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/04/penulis-senja-terakhir.html

nurul fauziah said...

manyak benor 'assgment' yg ko bg aq yek??

thnx proff iz!!

=='
heeee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...