About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Sunday, April 17, 2011

sepah-sepah!

cuti,, bosan kan???
 bak kate izmi,, BOSING!!! hahaha,,,
 tu adelah gabungan drpd
BOSAN + BORING= BOSING!!!
hahaha...
brilliant!!!

ape aq wt kat uma ni??? 
slain drpd tolong my mom kat uma baik tak i!!!
tp,, yang paling slalu aq wt kat uma is,, 
online lah!!!!
sambil online,, aq tgk tv jugak,,
crite kat tv ni mkn lame maken bosan kot,, smpai kdg2 aq tak taw nk tgk cte ape
tp,, 
aq paling sule tgk ceria BUJANG SEPAH SI LALALITAMPLOM!
ha!!!
ni,, si bujang sepah yang berlakon,,
kat Astro Prima.,
aq mang suke kat dorg,,
lawak dorang pon mang tak kering gusi lah!!
nmpak la yg lawak dorg bukan dorg buat-buat..
so,, moge korang smpai final Maharajalawak nanti!!!


Sinopsis cte ni
Ragam 3 bujang hartawan segera ingin mencari jodoh setelah memiliki harta peninggalan ibu mereka. Ketidakadilan berlaku dan mereka bertiga berputus saudara ketika pembahagian harta. Jep dan Mamat mula lupa diri sehingga ditipu serta harta mereka dikikis oleh perempuan pisau cukur. Perancangan bijak usahawan yang dikenali sebagai Daim Handsome, Jep dan Mamat muflis lalu mencari Shuib untuk bersatu semula menyambung tali persaudaraan. Rupanya sewaktu dipinggirkan abang abangnya, Shuib terjumpa sesuatu berharga dalam dokumen harta tanah yang menjadi miliknya. Terdapat keratan peta yang menceritakan tentang 12 butir berlian di sebuah daerah bernama Nami. Bersetuju menjejaki berlian tersebut, mereka menyamar sebagai orang kampung tanpa pengetahuan pengawal peribadi. Motor roda tiga terus menjadi jentera utama yang membawa tiga beradik menjelajah ke daerah rahsia penyimpan harta.


2 comments:

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

stadi 4 pst la..hihihi.....

nurul fauziah said...

ala.. kne blaja dr skunk ke??? =='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...