About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Wednesday, June 15, 2011

default muke kau!

        rupa paras.. 

salah ke kalau rupa kite cm ni???

atau pon cm ni???
atau pon cm ni??



knp ko tak nak ngaku jek ek?? malu ke??? ko letak default picture kat facebook pict ko yang ni,, nape??

 tak pon letak pict cm ni..
ape?? law letak pict cecantik,, baru org nak kawan la ek?? law letak pict sndr tak cntik la ek?? tade yang nak kawan??? cm tu?? =='

ni da kire ko tpu org taw tak??!! ape susah law ko ngaku je muke btol ko,, tak yah la nak amek pict org lain n ko wat tu as pict ko!! org tak kesah pon,, janji ko TAK CURI MUKE ORG LAIN!! ok??
^^


p/s:tak kisah mcm mane pon muke ko,, ko tetap cantik!!! percaye lah!!!!

4 comments:

junky jordison said...

ramai pengguna yg masih berhati MySpace lari ke Facebook.HAHAHA

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

yg bwh sekli 2 awek aku..huhuhu

jmput singgh blog aku gee
hihi

nurul fauziah said...

junky jordison : tetibe je ek???
hahaha

nurul fauziah said...

amer: awek ko ker??? awek aq la!!
hahahhahaha
tak masal....

insyaallah aq singgah!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...