About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Monday, August 8, 2011

duit macam air

aq baru je abes UPS minggu lepas!! yahooo~ release!!!!
 lagi2 nak raye skarang ni,,,, sronok!!!! skunk kelas ade 2 weeks je,,, then,, cuti untuk raye for 2 weeks!!! yihaa~
berjimba-jimba lah kite yek??? huuu~


 *************************************************************

 ok entri kali ni aq nak cte sal duit,, ye,, sume suke duit!! aq pon suke duit!! nak cari nye susah! nak laburkan nye,, cukop senang! lagi-lagi ngah nak raye kan,,, SALE sini,, SALE sane!!!
 sape tahan nampak SALE??? mesti la nak serbu kan??? 
duit sekarang ni cepat noh abes! haih~ life kat matrik ni pon byk gune duit gak!!! eventhough ngah pose,, byak dugaan kat bazaar,, nak beli ni,, nak beli tu,, haih~ cm ne nak menyimpan ni????!!
harge barang pon maken lame maken melambung!!!
 sini sane mahal!! haih~ so sekarang! kite kene jimat!!!

*psst: bole ke gee jimat nih???!! :p

2 comments:

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

jimat?elaun 2 simpan ye...hihi...tp bg aku xpayah nk jimat sgt la...hehe......

nurul fauziah said...

nak raye!!! susah la nak jimat!! :p
hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...