About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Tuesday, November 15, 2011

tau tak?

cam org biase, ade bende yang aq suke n ade bende yang aq tak suke,, ni sedikit sebanyak info pasai aq..

  1. aq tak makan sate, laksa, mi teow, sotong, kerang, siput babi, ikan keli, cendawan, n byk ag la.. *tak ley bawak p majlis! byk mende aq tak mkn!
  2. name papa aq SM Samsudin,, tak de kene ngene ngn SM Salim pon. and SM stands for Said mohamad..name aq takde SYARIFAH even thought papa aq ade SAID kat depan name die,, so, feel free to not ask the same question again ok?? 
  3. aq benci law aq nga tido,org terpekik telolong! ataw org saje kacau2 org tgh tido! aq tataw nape,, aq bole jd HULK bl tgk org cm tu,, so,, beware! haha
  4. kalau bercakp ngn orang,, aq suke tengok gigi orang,, ntah.. comel~
  5. aq mix pakistan kat belah papa aq..and arab/jawe belah ibu aq.. so jd la aq!
  6. aq memang rabun n spect  aq pakai tu memang ade power! bukan saje2 pakai ok.. cz aq mang suke bli lens warne itam.. 
  7. i love gift and surprises! hahaha.. ini fact yang ramai tataw,, soo da taw,, apa lagi?? haha
  8. aq gile bile online,, bukan gile ape,, tp,, aq mang suke online! tak bole nak wt apa,, kadang2,, bukak je facebook, tp tak wt ape pon,,=='
  9. i love make up tp aq segan nak make up depan org! *shy-shy meyh~
  10. kawan2 aq sgt manje kan aq kadang2 aq rase yang aq ni adek dorg!! heee~ kan kak yan n suha?? :p
  11. kalo shopping, aq suke beli baju tido,, pasai apa pon aq tak taw?? :p
untuk skunk,, ni je yang terlintas,, law ade bende ag yang aq rase nak update sal aq,, tunggu je la entri yang seterusnya!!

^^

4 comments:

A.Z.R.E.E.N I.L.L.I.A.N.A said...

baju tidow ? haha . . kew bju tdw gmbr kartoon..heheheh

nurul fauziah said...

ayin: hahaha,, pape la,, cm comel gitew! hahaha

❤ LoVe Cik Fia ❤ said...

ikan keli sedap whatttt.. hehehe

nurul fauziah said...

cik fia: eeewww~ takot tgk muke die! haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...