About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Tuesday, November 1, 2011

wishlist

7 november 2011 kali ni, genap la aq 19 tahun.. tp, kali ni, sangat berbeza dengan birthday aq yang sebelum ni,,,  cz birthday aq kali ni, insyaallah aq da ade kat Surabaya. and insyaallah aq beraye haji dekat sane jugak..

ni ha antare wishlist aq yang kalo bole aq nak sgt,,, *wat2 la tataw!* hahaha:


  1. aq nak surprise birthday party! ye! aq tak tipu! ini tang aq nak sgt dr dulu,, tp, bukan prank aq!! ha itu aq benci! yucks!
  2. aq nak sgt, hadiah yang banyak2!! siap bersampul dengan wrapper!  cz bl da ade birtday party, takkan tak de adia langsung an???
  3. aq nak things are back to normal! aq rase certain org paham ape yang aq maksud kan... *errrr~
  4. aq nak jam tangan. ini penting cz aq suke sgt pakai jam tangan. before tis, memang alang yang slalu bg jam tangan kat aq, tp, jam da mati, so,, aq nak jam la.. ^^
  5. aq nak sgt smurf! yuupp! smurf yang biji2 tu,, sumpah comel giler!
  6. stok baju yang byk2!! wow! *malas nak shopping!
  7. nak driving! yehaaa~ papa,, nak jugak drive!!!
  8. nak sgt pergi vacation! sumpah best giler! lagi2 law lepak ngn member2 tgh2 malam kat Dataran Pahlawan! sumpah tenang giler!!
  9. aq nak bracelet!! cz aq ade rantai, ade cincin, so why not nak bracelet lak an???
  10. aq nak wish pointer aq dpt elok2 sgt!!! ni wish aq untuk kawan2 aq gak!! AMIN!! 

yang paling penting,, aq nak bende yang cm dulu alek! kalau di makbulkan perkare tu jadi kat aq alek,, itulah hadiah paling berharge utk birthday aq kali ni,,, 

 AMIN!!!

7 comments:

nia said...

things doesn't go da way we always want. tats called life.. but u do can make life better instead of turning back.. btw, hapy becoming bezday.. untungla la celeb kt surabaya n not kmj :)

Anonymous said...

nothing will change..just go on with your life..remember..once u make people hate,that person will forever hate you until the end of life

nurul fauziah said...

nia : thnx syg,,, sedih ni clebrate kat surabaya,, ta ngn membe2.. :(

thnx again honey!

nurul fauziah said...

anonymous : things change,, people also change including me.. dont u think i dont know who u r.. u r afraid to confront with me huh??? hahaha,,, wuteva,,, talk to the hand

Anonymous said...

not afraid to you..just not let the thing happen once again.. enough 4 the last thing you done to me

nurul fauziah said...

u also made a mistakes to me before tis rite??? then??? people do mistakes! including u! please la,,, stay away! i dont want u to disturb me,,, ok???

nia said...

u do know who's da anonymous?? asl grang sgt nie??
hee~~~~~ love u 2 honey!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...