About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Saturday, January 7, 2012

salju di kolumpo

23 Disember 2011

aq, tom, eda, adib, midah,momo, tacha, abang,aisyah, iza, ndbj, wawa p kl cz kononnye nak p ice skating,, aq, tom, ndbj n taacha tido umah nana kat setiawangsa.. yang lain, mcm midah, eda n adib tido uma kakak midah kat setiawangsa jugak,,
ni sume ex pdt yang nak p kl,, ramai tak ramai kan

mase kat dalam train! sesak gile cm sardin!!


24 Disember 2011
bagun je pagi, kitorang terus pergi Times Square,, ok,, matlamat kami adalah untuk shopping,, semua turun times square,, abang yang kat seremban pon turun times square..

dalam train nak p ts


loser




mango Gelato,, nyum nyum

adib n midah


all in white




kitorang jalan jalan,, then, sini sane sume wat sale!! OMAIGADDDD!!! ape lagi,,, borong barang la wei!!! dr scarf, accessories, baju, dress, seluar, kasut, tudung, sume di dape nye,, dan hasil nye seperti di bawah 


25 Disember 2011

aq, nana, ndbj, tom n momo p sunway piramid,, kali ni nak p ice skating,, di sbbkan trauma jatuh yang menyebabkan aq kene jahit tempoh hari,, aq jd fobia dgn bende bende licin,, so, aq tak p ice skating la,, :))





kat sunway,, muhsin, fazrin n angah pon ade gak..n yes,, cm biase,, kami shopping lagi di Sunway Pyramid,, ill buy beg, shoes n byk lagi la,, senang cte,, aq da derma sikit sebahagian duit aq kat kolumpo..

persamaan ice skating dengan hidup ialah bila kita jatuh kita kena bangun balik dengan semangat yang baru. u go girl! :D



2 comments:

chek tom said...

eh! mcm kenal ayat kat bawah tu..puahahahahaha ;D

nurul fauziah said...

hahahha,, saya suke ayat tu!! u go girl! bhahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...