About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Friday, March 23, 2012

dinner ala ala prom night#2


last Sunday, kat kmj ni ade la wat annual dinner yg gilang gemilang, tiap tahun, kmj mesti adekan annual dinner untuk meraikan para pelajar yg ade kat sini,, yeke??  tema pade malam tu sebenarnye dah di tetapkan iaitu smart & elegan. warne yg di benarkan ioalah itam, grey n gold.. tp, malas aq nak pk ikut sgt tema,, bukan nye ade pertandingan prom queen pon kan ==' balik balik kmj! ari2 muke budak2 yg same aq nmpak,, kalau nak cantik2 pade malam tu pon,, budak same yg nmpak! alahai,, muak aq! hahahha.. just like ive promised before, ade lah serbe sedikit pict mase malam tu,, sume bagaikan retis u olls! hahaha.. jalan sikit, snap,.. jalan sikit, snap!  haha,,




ayien, suha and me :)


si retis kmj.. si fazrin,, muke die mcm jacob dlm twilight kan? haha


before turun ke dinner


sarah, aq, tira and dianah :)

classmate aq : jenny, ida (classmate ms pdt), nurul and mira

cover aww aww : abg, eda n aq,,
nmpak tak midah n syida kat blkg tu?
hahha

rumates aq!! nisa, and bella,, muah muah!!

nak taw 1 bende??
hahaha,,
praktikum aq dapat anugerah praktikum terbaik!! hahaha
and, aq yg naik pentas! hew hew hew

inilah hiasan meja kitorang,,
kitorang sndiri yang hias tw!!!

ohh,, ini bersama ketua komander,,
syaffiq malek namanya

ini lak, jejaka si pendiam! =='
samir namenye

 malam tu, macam2 persembahan ade, yg paling havoc adalah band dak2 ni lah!! mmg best! smpaikan budak2 ni menari2 kat dpn tu! yelah,, live band kot!!hahhaa...

dan yang paling di tunggu tunggu malam tu adalah,, 
kami sePDT amek gambar ramai2!
even though di beri mase 30 saat untuk amek gamba,,
kitorang tetap amek gambar!!!
tgk,, kami tetap akrab kan??
mcm ni lah smgt pdt yg tak kan ade pd yg lain!!!
bak kate abah 
PDT BEST YAWW!! hahhahaa 



cari aq kat mane!!! hahaha

p/s: more pictures on facebook :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...