About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Sunday, March 25, 2012

hey there roommates!

pst ni. aq dok kat bilik E4.19.. yup.. tingkat 4!! gayat aq naik ari2!! hahaha,, rumah aq pon takde tangge ni kat kat kmj ni,, mmg penat la kan nak naik ke apartment aq ni ha,, nak wt cm ne.. da mmg dapat kat tingkat 4.. 1st day masuk kmj, aq da bertekad aww,, aq tak nak jumpe dgn junior skola aq,, tak taw lah nape,, hahha,, then, mase kat bawah blok tu, aq nmpak ade sorang ni,, adek yana,, aq wat tak taw je lah,, then, aq masuk bilik,, ohh,, adik yana 1 bilik ngn aq!! hahaha,, kecik nye dunie! hahaha,, name die, Nurul Hanisah Bt Hapaz.. kakak die baye aq. kitorang 1 skolah..


cute huh? rumah kitorang pon dekat! hahaha,, and yang paling aq tak sangke, rupe2nye, nisa ni dak kawad same ngn aq! kitorang p UM dulu 1 bas pon aq tak perasan,, nisa je perasan aq!! hahaha,,
mmg tak patut aq nih! =='

ha! ni mase dalam bas,, nyenyak adek aq tido! hahahah

ade lagi sorang, name die Fatin Nabila Bt  Nor Azman.. mase aq 1st day masuk sini, die tak taw yg aq ni expdt, aq diam kan je lah.. last2 die taw sndr.. hahaha,, die ni budak MRSM!! MRSM woii!!!! MRSM Mersing tak silap aq.. cz cadar biru die tulis MRSM Mersing! hehehe,, bangge die tdo atas cadar tu ==' nyenyak die tido atas cadar tu tiap malam! hahahha,, rumah die?? mmg jauh giler ah! umah die kat tangkak jek,, pergi umah die tak sampai 5 minit je da sampai ==' untunglah rumah dekat! hahaha




comel kan pakai tudung skolah?
muehehehe
budak MRSM nih! hahaha


budak2 ni agak manje gak ah ngan aq.. ceh! hahaha



kami kat kolej matrikulasi jerman
sejuuukkkk!!
hahaha
=='


si nisa ni MS22 and bella MD4..






ha,, ni lah roommates aq,, sayang budak 2 ekor ni,, law dorang takde,, mang mencari aq,, hahaha...



2 comments:

Anonymous said...

comei2.....:)

nurul fauziah said...

budak2 ni mmg comel :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...