About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Sunday, April 1, 2012

kak gee gee ea?

 idk why,since last semester my classmate used to called me with the name of gee gee.
 gee gee??hahaha.. 
lantak lah,,comel letew konon? geli makcik! hahaha.. asal korg selesa! hahaha.. ni nak gtaw ni ha,, im touched when i read this blog, her name was Nur Nabiha bt Md Noh. she's my classmate.. actually, aq yang pengaruh die untuk buat blog, mueehehhehe.. then, die pon ikot je ape aq ckp, aq ajak wt twitter, die pon ikut je! bagus budak nih! hahahha.. dgr ckp org! then, die ado update 1 entri ni ha! entri untuk aq! so sweet! haha..



sanggup kw edit sume gambar aq kat phone kw?? hahhaa,, kw ni, rajen sgt la woi!!


hamek kw! selonggok muke aq!!!
thnx babe! :)
next time pinjam hp lg k?
tgl bape minggu je kat kmj, t kw rindu aq,,
so, simpan la gamba aq byk2!
:p

die baru lg dalam dunie blog ni
link untuk ke blog budak nih :http://akugilablogger.blogspot.com/

p/s: mane royalti aq cz kw gune muke aq kat blog kw!! hahahaha

4 comments:

Biha Mohd Noh said...

hahaha....dalam syurga nnti aku bayo royalti uh...

nurul fauziah said...

akan ku tunggu! bhahahhaa

ida said...

good promo beb>> n so sweet!!

nurul fauziah said...

hahaha,, u too honey!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...