About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Sunday, June 24, 2012

universityRION

pejam celik, pejam celik,, da dekat sbulan aq keje,, tak perasan pon,, minggu depan masok bulan 7,,result dapat offer U maybe kuar bulan 7 ni.. macam macam perasaan ade..  ape taknye,, kat U mane la aq tercampak nanti,, soalan tu selalu bermain kat pale otak aq,, dapat tak aq 1 U ngn kawan kawan aq yg lain? dapat ke aq kat top U?? dapat ke kos yang aq nak mase kat U nanti?
and the major question is, AQ DAPAT KE OFFER MASOK U???


risau risau risau...

dapat ke aq jumpe kawan kawan mcm mereka yg aq jumpe kat kmj?
perasaan tak sabar nak masok ke alam U memang membuas sekarang ni.. yela,, dok uma, tiap ari p keje, balik keje,, penat kot,, keje fast food lagi,, mcD lak tu! aq pon tak paham nape org suke makan fast food,, makan nasi lg sedap lah wei =='


loc: kmj
ntah kenape,, terasa rindu pulak nak berbaju kurung ari ari

2 comments:

Kopi Adrenalin said...

gee ayu berbaju kurung..hehe
dont worry gee..dapat nye masuk u..

follow aku balik

gee deLuna said...

ayu ea?? hahhaha,,
insyaAllah,, i hope so,, amin!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...