About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Saturday, September 29, 2012

UTHM :)



alhamdulillah,, seperti di entri entri sebelum ni, aq ade gtaw kan yg aq dapat offer universiti kat UTHM atau pon University Tun Hussein Onn.. name uni yg palin panjang dalam mesia,, ==' so, aq nak ah cerite, bergospen (GOSip PENdek) siket sebanyak mase aq kat uni ni,,

macam org lain gak yg masuk uni, semua ada orientasi yg mcm harom tuh.. tp orientasi aq kat sini agak ok lah,, fasi die pon tak de lah mcm fasi2 lain yg penah aq jumpe,, sgt caring n takde la marah2,, cume mcm biase la kan,, name pon orientasi,, penat mmg ade lah,, so, kat sini aq ade lah ter jumpe dgn beberapa makhluk tuhan yg paling seksi bluek! muntah sekarang! aq agak rapat ngn dorg,, bukan agak rapat,, tp mmg rapat ahh! pale sume gonjeng,, cap cap masuk air! and one of them are from kmj! actually i never meet her mase kat kmj! she the one yg tego aq,, seb bek kw tgo aq! lw tak, aq tataw,, btw, fyi, kat UTHM ni antara perkampungan KMJ gak ah,, ramai sgt budak kmj kat sini,, tp aq jek yg tak cam dorang,, so, sape2 yg kenal tu, tegur je lah, aq tak makan org pun,, 

so, lets the pictures tells the story!

meet alyani saruan! she's from kmj!
an ex pdt,, kawan2 seBIO ngn aq mase pdt dolu



from left, dilla a.k.a roommate, me n eqa



nilah dewan yg digunakan sepanjang MHS
kitorg 1st batch kat sini
lampu die bole bertukar2 warne
serious cntik!


ni sume budak metrik johor kecuali si eqa,, 2 dari kiri
from left, kiki, eqa, dilla, me n chep

ni budak2 kmj!
hot setap uolls!
kiki, fa n me



dilla, kiki, eqa n aq
ni baju MHS a.k.a minggu haluan siswa
kitorang wajib pakai beg blkg yg di beri
sumpah mcm dak skola weh!
mmg taklah nak pakai beg tu lg!

me n eqa MANJA!

ouh roommates!

mcm aq ckp, masing masing masuk air

ehem,, tak kenai tak taw la nak kata apo!


again with al,,
tudung senget kene tiupan angin bayu
ahh seronoknya!
time ni kene wat senamrobik pkol 2pm
hitam kw!

ni mase 1st week nk ke kls ni

omnomnom! at mcDodo!



ha,, yg baju lain dr yg lain tu lah fasi kitorg!
comey an?






ok,, tu je lah pasal kitorg kat sini, senang crte, kawan kan sini ok,, kemudahan kat sini,, ok la jugek,, taklah mcm tangkak,,


ha! aq nak tunjuk 1 gamba! ni bukan gamba kelas aq! ni gamba kelas budak packaging,, gamba kls kiki n eqa,, aq dak textile! lain kelas,, aq macam tertarik nk post gamba kls dorg! hahaha,, tgk la sndr,,



ade budak name die ex dalam gamba ni,, carilah,,
yg betul dpt cr sapa ex,, memang insan paling bertuah ah! hhahahhaa

2 comments:

inspirasiizra said...

wah student uthm =)

gee deLuna said...

haah,, baru masuk,, ngeeee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...