About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Tuesday, April 12, 2011

im lovin it!!

ok.. kali ni aq nk cte zaman mase aq kje dulu,, mase tu awal bulan mac 2010. aq baru kua PLKN.. n aq ni lak jenis org nye tak suke dok melepak kat uma,, bosan wei!!! ag pon,, sbenanye aq nk cr pengalaman kerja aw,, dapat dt dr titik peloh sndr,, 1st day aq kua PLKN,, aq tros p skola utk amek result SPM aq yg cm gampang tu.. esok nye,, aq tros terfiker,, ummm,,, nk keje kat mn ek??? kate je dok pasir gudang,, kawasan perindustrian,, tp tak taw nk cari kje kt mne,,, bukan ape,, mang kat sini byk kilang,, tp,, tak nak aq kje kilang! yoish! never!! then,, suddenly, kawan aq call,, Azrey, classmate aq mase kat skola, die cakap,, 

AZREY:fau, ko nk kje tak?
AQ:kje ane?
AZREY:kje kat mcD. Law ko nk, p Pusat Bandar, p interview kat sn.
AQ:ok!! thnx wei!!

dgn ati yg gembire! aq tros p utk interview! smpai je sane, mnager tu tros cakap,, die sroh aq dtg pagi isnen dpn. yahoo!!! ko bayangkan,, aq dpt kje sng je,,
pade ari isnen tu,, ibu ade cakap soh aq p interview kat syarikat swasta ni,, aq cm nk tak nak je,, tp,, da ibu suroh,, aq pon p je la,, then,, spatotnye,, aq p mcD pagi tu,, tp,, ahh biarlah,, pas interview kat syarakt ntah pape tu,, aq blk,, ade org call aq

SOMEONE:ni Nurul Fauziah ke??
AQ:haah,, ni sp?
SOMEONE:ni drpd mcD,, umm,, np tak dtg? dtg la,, ktorang tgu
AQ:bole ke?
SOMEONE:bole,, dtg je

rupe2nye tu manager mcD la wei, patotnye aq dtg pg nan Azrey, d sbbkan aq tak p pg,, so,, aq p ptg,, sorang je la,, sampai je sane,, aq nmpak ramai dak baru,, then, aq ternampak kawan aq! Iqbal,, die membe aq dr form 1 lg, aq pon dok la sblh die,,  n alek pon sesame,, dr stula aq knl kawan2 mcD aq,,






kat stu aq knl ramai kawan,, tak kire la korg cm ne,, korg tetap kawan aq smpai bl2.. aq p n alek kje pon,, kwn2 aq yg anta n amek,, best kan??? kadang2,, tak same shift pon,, dorg jempot aq alek kje,, thnx wei??!! 



aq kje situ 2bulan je,, then aq p form 6,,  arine benti kje,, esok tros p form 6!! umm.. pas form6, aq p matrik!! ye,, aq mang nak sgt masok matrik,, walaupon aq hanye PDT,, but im proud of it!! 
after a few month aq kat mtrik,, aq dapat 1 bad news,, Azrey gtaw aq yang kawan aq,, Iqbal terlibat dlm kemalgn,, die tak dapat bertahan lame drpd koma n he died,, seriously aq sedih giler!! die kawan aq dr form 1 kot,,, nk wat cm ne,, Allah lbh sygkan die,, 
arwah iqbal

tu la pengalaman aq kje kat mcD,, mcm2 kenangan ade,, 

p/s: ari2 aq mkn mcD,, kw ade?? hahaha


XD

2 comments:

no_answer said...

aku ade ! hari hari aq makan mcd . kau 2 bulan je . hahaha :D

6 bulan weyh !

nurul fauziah said...

uhhh~ blagak!!!!
XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...