About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Tuesday, April 12, 2011

dpat offer Universiti!!! jgn jeles!!

ibu:  nurul,, oh nurul,, surat ni r!!!!
aq: surat ape bu???
ibu: ntah la,,, ko tgk la...

"Sukacitanya di maklumkan bahawa Saudari Nurul Fauziah telah berjaya mendapat tawaran kemasukan ke IPTM (Institut Pengajian Tinggi Maya) yang diberi nama  Universiti Blogger Malaysia(UBM). Anda hanya diberi masa selama 3 hari untuk masuk mendaftar dan join Minggu Orientasi. tiada yuran yang dikenakan. penginapan sendiri. makan tanggong sendiri
Bersempena dengan pembukaan rasmi Universiti Blogger Malaysia, pihak pengurusan sangat mengalu-alukan kehadiran para siswazah sekalian. dan bersempena itu juga, pihak pengurusan ingin mengadakan satu Minggu Orientasi sebagai pembuka acara bagi universiti kita ini.
." En. prof


yeah!!! dapat masok Universiti!!! matrik pon tak abes!  ade aq kesah??? famly aq mesti bangge ngan aq kan??? terharu rasenye,, sebak!!!!



ha!!! tu dia!!! UBM.. korang tak caye???? ade aq kesah??? xD
  • nama saya Nurul  Fauziah,,pgl gee suda,, 
  • name blog ni?? capital G~ saya start blogging dr akhir tahon 2010,, excited bace blog kakak nye pasal!  
  • mase tu 18 taon,, now blaja kat kolej matrikulasi johor.. 
  • pd pendapat sya la blogging ni cam matapelajaran yang harus dipelajari,, semakin kita mendalami ilmu blogging,, semakin kita paham tentangnya.. arap2 saya lulus subjek ni ye prof?
  • pandangan sya la kan??? IPTM dapat melahirkan siswazah jenazah yang berkualiti utk pembangunan blog2 pada masa hadapan seiring dengan kemajuan dunia teknologi kini,, semakin ramai juga pelajar yang akan graduate dan berkelulusan tinggi! nanti,, ade la tu konvokesyen!!! 

ha,, tu dia,, sebelom masok,, macm2 butiran aq kne isi!!! bukan senang wei!!! baiklah,, assigmnt pertame tlah pon siap,,, aq nk anta ni,, korang bl lg??? jom jd student U!! baru ade feel!!!! Aq dapat masok U!! yeah!

p/s: dapat kad n no matrik tak nanti??? heee~
XD


16 comments:

chek siti wan kuncup said...

x boleyh belah giler!! wahahahahahaha,, =DD

no_answer said...

best doe ! aq esok pg post !
da siap dah . aahahaah

nurul fauziah said...

hahaha,, ape yg tak bole blah nye??? aq dpt masok U!!! heee~

nurul fauziah said...

jom la iz!!! ite stdy sesame k kat sane?? hahahah

UBM said...

THx join!. nanti ade kot project id card tu. tak berani nak umum takut tak menang tangan :P

ana syidah said...

hahaha....aq ingt kan ye2 jep ko niyh!grrrrrrrrr...;P

encHIx laNDax said...

selamat datang ke UBM=)
saya landax dari D.Traffic Technolgy UBM =)

www.dunialandax.com

nurul fauziah said...

syida: btol pe aq dpat masok U?? hahaha...

UBM: tak menang tgn??? menang kaki bole?? xD

enchix landax: hai enchil landax!!

hana said...

selamat berkenalan ye...
nak amek kos pe kt UBM?

nurul fauziah said...

hai hana!!! nak amek kos-metik!!! hahaha
XD

Bakri Hussin said...

salam singgah dari UBM jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

CikTomyam said...

salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, MAnja pelajar UBM juga


100 Blogger diperlukan

LiNdA ZaiN said...

singgah kenal member UBM kat cni..<3

nurul fauziah said...

bakri hussin: akan ku singgah ye nanti,, insyaallah...

ciktomyam: nyum2!! nk amek kos memakan tom yam!!! nyum2!!!

riez:lalu la,,, mintak tol!! heee

manje: manje la awk ni!!! awww~

linda: i!!! saye gee!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...