About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Friday, January 20, 2012

my heart in kmj

kat kmj ni,, aq bersyukur sangat cz aq ade family BESAR kat sini,, kalau sorang ade masalah,, yang lain dengan cepatnye akan tolong,, yeah,, itulah SP1 yang aq kenal,, bermula drpd pdt sampai la ke pst,, kami sgt rapat hingge ke hari ini,, tiap pagi,, kami semua mesti berkumpul kat blkg,,hahaha,, kitorang manelah beratur ikot kls mase pst ni,, ntah nape aq pon tak taw,, even sampai skunk, aq tak taw kelas aq nye barisan kat mane,, hahahaha.. aq yang dak fizik pon tetap pergi beratur kat tempat dak biology sbb family aq kat situ,, pagi pagi mesti nak jumpe dorg walaupon kejap!

14 jan 2012
kitorang adekan gathering yang tak rasmi,, madm zafirah takde,, die ade hal,, so, kitorang plan sendiri,, kitorang ingat nak wt kat bbq,, tak pon kat gunung ledang,, tapi ntah law bbq mungkin sgt memenatkan,, law p gunung ledang,, pehh bahaye!!! then lokasi kitorang adalah di belakang library! hahaha,, hamek kw,, bising tak bising,, gasak kaw ah!!

yg kat blkg tu abg,, tgk muke die! hahaha

hanapi with his big smile :)

tom,, pandai tak aq edit?? hahaha

aq tak paham ngn dak pakai tudung oren ni ha! semangat tol amek gamba

looks like hanapi cm nk kissing je!! oupsss!!!

da macam hape dah ni

wajah wajah sp1

penuh meja ngn makanan! hahaha
kononnye manje letew ek tom? hahaha

ni kek yg plg special!


stelah dicalit kek

adek bradek pempuan

adek bradek lelaki

me n tom


ha,, ni dia muke muke ahli keluarge aq,, comel kan dorg! hahahah

napi, tom, eda n sam

paiz, wawa, aishah n nana

syakilla, arif, syida n yan

gee, suha n baby (izah)

abg, syamim n syida

ha,, da kenal muke mereka mereka ni sume,, actually ade lagi beberepe org yg tak dtg cz dorg ade hal,, so tak de la gamba dorg,,ni lah family besar aq kat kmj,, walaupon pade asalnye kami budak biology,, n skunk masing masing da tuka jurusan,, kami tetap bersatu! aq yakin,, hanye budak PDT je yang dapat family mcm ni..

inilah keluargaku di kmj,, :)
i love them so much!!
muah muah*
hahaha





2 comments:

bizkowt crunchyz said...

asl gmbr ko pnuh ..hahahha <3 u all so much

nurul fauziah said...

da blog aq!!!! hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...