About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Tuesday, January 24, 2012

my wish comes true

ingat tak aq ade post sal wishlist aq tempoh ari??
ala,, yg ni ha ;

ok,, yg no 1,, dah termakbul! tahun 2011,, aq dapat 3 birthday party!! 1 wat kat surabaya,, n 2 drpd birthday party tu adelah prank birthday party yg kawan2 aq wt sampai tgn aq jd cm nih! ==' seriously,, adiah yg paling bermakne untuk aq!! thnx KAWAN KAWAN! hahaha
yang no 2,,no 5 n no 9 aq dapat,, n kali ni byk gile hadiah!!! tabung ade 2!! dr sara n eda,, coklat dr yan,,gelang dr abang,, nisa bg frame,, bunge dr jannah, nurul n midah,,izzah bg smurf,, syida n arif bg bear,, n byk lagi lah,, ni ha antare koleksi hadiah yg dorg bg,, 
ni yg kat rumah

ni yg kat kmj,, 



abg n yan bg

ketom n eda bg,,
motif: soh aq mnabung!

yang no 4,, mang aq nak jam tgn,, at first,, aq nak yg nih,, aq penah post kat blog ni dulu


and alhamdulillah,, akhirnye,, aq dapat jugak! walaupun bukan warne yang same,, tp,, model yg same,, dan hargenye juga lebih kurang lah,,,



ok,, white baby G sgt cantik ok!!!
thnx to him!!!

I LOVE U SO MUCH!!!


taken at surabaya




1 comment:

sheena said...

oh this is a very informativepost! i actually enjoyed reading this - very well explained too. thanks, this is very useful!Great information..
Mercedes Benz 350SDL AC Compressor

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...