About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Friday, February 3, 2012

its not easy actually

Alhamdulillah,, exam da lepas,, aq rase lega sangat,, aq tak taw kenape,,ye,, mungkin ade sesetgh org ckp kat aq,, ala,, ni UPS je kott,, ade yg cakap,, UJIAN PALING SENANG,, ade yang cakap ups ni mcm UPSR,, ade lak yg ckp,,
        'ala,, relax lah,, ups stakat 10% je kot carry mark untuk final,,'
tp,, aq taw,, sem 2 tak mudah macam sem 1,, sem 1,, kw pergi kuliah,, balik tak blaja pon takpe,, tak wat tutor pon takpe,, tak stdy pon takpe,, tp sem 2,, aq tak rase cm tu,, 1 ari je kw ponteng kuliah,, kw bagai da rugi sebahagian drpd ape yg kw kne blaja,, kalau jenis yg cepat paham,, takpe la,,, aq salute org cm tu,, bole blaja sendiri,, ibarat kaw ni calon persendirian cz kw belajar sendiri,, tp,, aq tak macam tu,, aq taw kemampuan diri aq,, aku tak nak kecewakan orang tua aq ngn result yang tak membanggekan,,


ye,, ups kali ni,, aq agak stress,, bukan stress cz aq stdy last minute, tp,, aq nak kan yang terbaik, kalau ups ni stakat beberape subjek aq takley perform,,  apatah lagi PSPM2 yang bakal menjelma nanti??? cm ne aq nak cover semua kalau aq skunk acuh tak acuh??? selama 2 tahun aq dok kmj,, takkan aq nak balik dgn pointer yang  teruk?? serupa aq tak payah belajar, then time exam aq just dtg,,


ye, aq taw, ramai yang nak sgt aq jatuh,, n yes,, aq da jatuh da sem lepas,, tp sorry la babe,, takkan selamenye aq nak jatuh,, aq try belajar dr kesilapan aq yang lepas,, ye,, aq taw agak annoying n aq taw,, mesti ade yg tak suke dgn ape aq tulis ni,, tp,, this is fact,,




tinggal lagi 3 bulan je aq dok kat KMJ ni,, aq taw ,, walaupun aq rase KMJ ni cm prison,, tp one day,, aq akan rindu KMJ,, aq pasti, n aq harap 3 bulan terakhir ini akan terisi dgn memory yg manis..

xD

6 comments:

ana syidah said...

kite boleh geee...aku pown na cepat2 kuar dari kmj niyh...mungkin lagi byk kenangan pahit kowt tahun niyh berbanding tahun lepas..sumpah rindu sgt kenangan tahun lepas..

leeyajay said...

gud luck gee de luna !! hehe . .
we can do it .
INSYAALLAH :)

nurul fauziah said...

syidah : itu bukan kenangan pahit lah,, let it be,, yg lepas, biar lepas,, :)

nurul fauziah said...

leejay: yeah!!! gud luck to u too dear :)

LyenaNana said...

gudluck ! :)

nurul fauziah said...

Lyenanana: thnx babe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...