About Me

My photo
pasir gudang, johor, Malaysia
i just do what the voice inside my head tell me to do...so...let's do it..

Sunday, April 28, 2013

gwiyomi

Hei!
Ini 1st time aq Update blog gune tab aq! So rase exited die lain macam lah kan..kalo bole update kat tab, senang la aq nak update blog pas ni,, just tgk je lah coverage ok ke tak kan.


video


So, malam td sebab aq ngan rumate aq shyida bosan berdua dalam bilik,, so kitorang saje2 la kan buat gwiyomi.. teheeee.. tataw nak ckp mcm mana perasaan ni masa buat video ni! Sebab utama buat gwiyomi Adalah kerana gwiyomi sekarang seakan akan menjadi fenomena pada masa kini,, gwiyomi here, gwiyomi there, gwiyomi everywhere.. so, enjoy =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...